Financiële administratie

Wij geloven stellig dat een goede financiële administratie een essentieel onderdeel is van goed ondernemerschap. De reden hiervoor is dat wij denken dat een juiste opzet van de administratie bijdraagt aan een efficiënte organisatie. Als alles goed in ingericht is het namelijk geen enkel probleem om te allen tijde resultaten en prognoses naast elkaar te leggen. Hierdoor kan cijfermatig onderbouwd worden hoe de zaken lopen en waar nodig kan er actie worden ondernomen. Ook kan een goed administratief proces veel efficiëntie opleveren in termen van urenbesteding. Veelal hoeft er namelijk nagenoeg geen tijd gestoken te worden in het tijdrovende uitzoeken van oude kwesties. U kunt dan beter en tijdig de juiste beslissingen nemen en bent in staat om snel te reageren op de veranderingen in uw markt.

Uiteraard heeft ieder bedrijf haar eigen wensen met betrekking tot de inrichting van de financiële administratie. Mijn Accountant in Groningen begrijpt die verschillen en probeert iedere klant zoveel mogelijk op maat te helpen bij het administratieve proces. Dit kan betekenen dat we bijna alles voor u kunnen doen, maar juist ook dat het grootste gedeelte door uw eigen mensen wordt gedaan. In alle gevallen zal Mijn Accountant continu met u meedenken op basis van de cijfers en analyses. Wat is een goed investeringsmoment? Is uw bedrijf klaar om een overname te doen? Moet er actie worden ondernomen? etc.. Kortom we helpen graag.

Software

Mijn Accountant werkt onder meer met de volgende boekhoudpakketten:

Contact

Wilt u deskundige begeleiding bij uw financiële administratie? Dan bent u bij Mijn Accountant in Groningen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.