fbpx

Belastingaangifte Groningen

Iedere onderneming heeft te maken met belastingaangifte(s). Als ondernemer wilt u niet te veel belasting betalen. Onze belastingadviseurs begeleiden u door het fiscale doolhof en realiseren samen met u een fiscale optimalisatie van uw onderneming. Kortom u krijgt optimaal belastingadvies.

Belastingadvies ondernemingen

Een juiste fiscale inrichting kan nu, maar juist ook in de toekomst namelijk veel financiële voordelen opleveren. Ook kunnen fiscaliteiten helpen bij het afdekken of inkaderen van de financiële verplichtingen. Oftewel, genoeg reden om zeker te willen zijn dat uw huidige opzet de optimale is.

De belastingadviseurs van Mijn Accountant kijken graag met u mee naar uw huidige situatie, maar zullen ook altijd stil staan bij uw plannen op korte en lange termijn. Vooral bij verkoop, overname of investering kan een goed fiscaal plan zeer rendabel zijn. Uiteraard staan we u ook bij indien u in beroep of bezwaar wilt gaan tegen besluiten van de belastingdienst. Kortom we ondersteunen u van A-Z bij al uw fiscale verplichtingen.

Fiscale optimalisatie particulieren en DGA’s

Ook als privé persoon is een optimale inrichting van uw fiscaliteiten essentieel. Belastingadvies stopt bij Mijn Accountant daarom ook niet op bedrijfsniveau, maar gaat naadloos over in advisering op persoonlijk of familieniveau. Wat zijn uw wensen voor nu en in de toekomst? Een moeilijk onderwerp, maar wel goed om bespreekbaar te maken: weet u al wat er met uw vermogen moet gebeuren als u er niet meer bent? Ieder mens heeft eigen wensen en ideeën. De belastingadviseurs en anders specialisten van Mijn Accountant zullen uw situatie met positief kritische vragen helder krijgen, een mooi proces. Zodra alles helder is, zullen we komen tot een advies dat optimaal recht doet aan uw wensen en mogelijkheden.

Belastingaangiftes

Een belangrijk deel van uw administratieve last bestaat uit het opmaken van belastingaangiftes en het voldoen van uw fiscale verplichtingen. Veelal vraagt dit een grondige kennis van de processen en procedures van de belastingdienst. De belastingadviseurs van Mijn Accountant ondersteunen bedrijven bij dit gedeelte van het administratieve proces door de belastingaangiftes voor hen te verzorgen. Uiteraard geldt ook hier dat er altijd in samenspraak wordt gekeken naar de beste ondersteuning, waardoor bij ons belastingadvies maatwerk de standaard blijft. Denk bij deze dienstverlening vooral aan het doen van aangiftes voor de volgende zaken:

  • aangifte inkomstenbelasting;
  • aangifte vennootschapsbelasting;
  • aangifte dividendbelasting;
  • aangifte omzetbelasting;
  • aangifte intra communautaire prestaties (ICP);
  • aangifte loonheffingen en
  • aangifte schenk- en erfbelasting

Meer tijd nodig?

Heeft u meer tijd nodig voor het doen van uw aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting? Laat uw belastingaangifte dan verzorgen door de belastingadviseurs van Mijn Accountant. Uw aangifte inkomstenbelasting moet u normaal voor 1 april doen en uw aangifte vennootschapsbelasting voor 1 juni. Mijn Accountant heeft een regeling getroffen met de Belastingdienst. Hierdoor wordt uw aangiftetermijn opgerekt tot en met april van het jaar erop. Zo krijgt u meer lucht om ons de aangifte zo optimaal mogelijk te laten opstellen. Bovendien kunt u alvast anticiperen op aanpassingen in wet- en regelgeving.

Contact

Wilt u ook optimaal gebruik maken van uw fiscale mogelijkheden of anderszins belastingadvies? Dan bent u bij de belastingadviseurs van Mijn Accountant in Groningen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.