Advies Financieringsaanvraag

Een investering is een grote beslissing en in veel gevallen is daarbij ook extern kapitaal nodig. Dit kan een bank zijn, maar misschien kan de financiële behoefte ook door crowdfunding of bijvoorbeeld familie worden gerealiseerd. In alle gevallen is voor een financieringsaanvraag een gedegen onderbouwing van uw plannen belangrijk, zowel voor uzelf als voor de kapitaalverstrekker. Mijn Accountant adviseert u bij uw financieringsaanvraag.

Door onze grote ervaring met banken kunnen we u ook zeer gedegen terzijde staan in de onderhandeling met de banken. Kortom we kunnen u ondersteunen bij de voorbereiding, de onderhandelingen en de afhandeling van de financieringsaanvraag, waardoor uw deal zo goed mogelijk voor u uitpakt.

Advies financieringsaanvraag

Om de banken zekerheid te geven moet de financieringsaanvraag heldere en betrouwbare informatie bevatten. Mijn Accountant geeft u advies bij de voorbereiding van uw financieringsaanvraag. Wij stellen uw exploitatie- en liquiditeitsbegroting voor u op en bepalen uw optimale financieringsbehoefte. Door onze goede contacten met de banken kennen wij hun financieringsbeleid en cultuur. Zo weten wij welke bank het beste bij uw financieringsplan past. Wij zorgen ervoor dat uw financiering zo snel mogelijk wordt geregeld.

Onderhandelingen

Om een financiering te krijgen is het niet alleen van belang dat de aanvraag zelf goed is. De onderhandelingen nemen ook een grote rol in het beslissingsproces van de investeerders. Onze adviseurs hebben ervaring met onderhandelingen en behartigen uw belangen maximaal. Zij schuiven bij de onderhandelingen aan en helpen u om tegen de meest gunstige voorwaarden een financiering te verkrijgen.