fbpx

Transport

Transport: Een fantastisch mooie sector

De transport-sector is fantastisch mooi en staat al decennialang garant voor echt ondernemerschap. De sector kent ook grote uitdagingen door sterke invloeden van de olieprijs en politieke beslissingen omtrent arbeid vanuit het buitenland. Ondanks alle tegenslagen staat de sector als geheel nog steeds fier overeind, een knappe prestatie.

Mijn Accountant heeft meerdere klanten uit de transportwereld en weet als geen ander wat er speelt.  Misschien nog wel meer dan bij andere sectoren dagen we de ondernemer continu uit om zijn visie scherp neer te zetten en waar nodig bij te stellen. Hierbij zijn we niet snel tevreden, we vragen door. Wat is de toekomst?, welke staat heeft het wagenpark?, hoe bereken je de kostprijs en welke invloed heeft dat op je investeringsplannen? Uiteraard reiken we daarbij ook tools aan om te helpen, we verschaffen cijfermatige inzichten en komen met benchmarks. Allemaal ten einde om deze bedrijven nog robuuster te maken dan ze al zijn.

Contact

Wilt u het rendement van uw transportonderneming verbeteren? Dan bent u bij Mijn Accountant in Groningen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.