Over ons

Genieten van ondernemen

Wij genieten van ondernemen en het is onze passie om u te helpen het maximale uit uw bedrijf te halen. Dit start met een professionele ondersteuning van uw accountancy-werkzaamheden, maar komt echt tot leven als we face-to-face spreken over uw bedrijf en uw visie. Onze ervaring en positief kritische houding zorgt voor levendige gesprekken waarin keuzes kunnen worden aangescherpt of herzien. Keer op keer zorgt dit voor verrassende resultaten en soms rigoureuze wendingen van de plannen.

Uit het juiste hout

Het team van Mijn Accountant bestaat uit jonge talenten en adviseurs met zeer veel ervaring. Deze combinatie is bijzonder nuttig en komt optimaal tot uiting bij een belangrijke overtuiging van Mijn Accountant: namelijk de drive om het beter te doen! Dit kan gaan over onze eigen accountancy werkzaamheden, maar veelal juist ook over de bedrijfsactiviteiten van onze klanten. Waar liggen nieuwe kansen, hoe kan het slimmer, wie kunnen we aan elkaar koppelen? Stuk voor stuk vragen waar we energie van krijgen en die voor veel contactmomenten zorgen. Deze pro-actieve houding spreekt veel ondernemers aan en trekt tegelijk ondernemende collega’s aan.

Scherp op de zaak en scherp in prijs

Wij willen ondernemers ondersteunen in het behalen van hun ambities en dromen. Het is ons doel en eigen ambitie om dit te kunnen doen tegen scherpe en transparante prijzen. Door onze processen optimaal in te richten is dit ons gelukt en daar zijn we trots op. Om onze openheid en transparantie te onderstrepen, spreken we bij iedere klant van tevoren onze prijzen af. Kortom we werken met passende, vaste prijzen, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

 

 

Fiscaal sterk

Elke onderneming heeft te maken met fiscaliteiten en een goede fiscale structurering is essentieel om het maximale uit uw bedrijf te halen. Dit kan betrekking hebben op uw bestaande situatie, maar ook juist naar voren komen bij wijzigingen. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld grote investeringen, overnames of juist verkoop van uw onderneming. De fiscalisten van Mijn Accountant zijn gek op alles wat te maken heeft met fiscaliteit en helpen graag mee bij het opzetten van de beste structuur.