fbpx

Loonadministratie accountant

Uw medewerkers zijn natuurlijk uw belangrijkste kapitaal. De mensen die u dagelijks helpen om het bedrijf nog verder te brengen. Uiteraard wilt u de loonadministratie zowel voor hen als voor uzelf goed geregeld hebben, maar dat is niet altijd eenvoudig. Mijn Accountant kan u hierbij helpen.

Expertise loonadministratie

De regelgeving op het gebied van werknemers verandert continu. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden op het gebied van arbeidsovereenkomsten, arbeidsrecht, loonbelasting, pensioenverplichtingen en ga zo maar door. De loonadministratie accountants van Mijn Accountant hebben veel plezier aan het doorspitten van alle regels om zodoende optimaal up-to-date te blijven. Door deze grondige kennis zijn ze goed in staat om u optimaal bij te staan bij al uw vragen rondom werknemerszaken. Uiteraard kijken ze hierbij ook naar de rol en arbeidspositie van de DGA zelf. Immers ook daarbij spelen veel regels en fiscale aspecten een belangrijke rol en veelal betreft het ook nog eens het hoogste salaris van de hele onderneming. Kortom, Mijn Accountant helpt u graag.

Rendementsverbetering

Of het nu gaat om uw bedrijfsprocessen of om uw complete salarisadministratie. Mijn Accountant biedt advies. Advies dat specifiek gericht is op het verbeteren van uw rendement. Zo kijkt Mijn Accountant van buitenaf mee naar de kosten en opbrengsten van jouw personeel. Op basis hiervan kunnen we advies geven om bedrijfsprocessen anders in te richten, uit te breiden of juist in te krimpen.

Contact

Op zoek naar een administratiekantoor met experts op het gebied van loonadministratie en arbeidsrecht? Dan bent u bij Mijn Accountant in Groningen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.