fbpx

Industrie accountant

De industriesector is altijd al zeer indrukwekkend geweest. Enerzijds gekenmerkt door imposante gebouwen, pijpleidingen, machines en lopende banden. Anderzijds door innovaties en als aanjager van de export van hoogwaardige producten naar het buitenland. Oftewel een interessante sector waar continu uitdagende zaken spelen. Mijn Accountant heeft veel ervaring als industrie accountant.

Slim ondernemen in de industrie

Bij Mijn Accountant geloven we in de kracht van deze mooie sector en we vinden het fantastisch om bedrijven in deze sector te helpen om nog beter te worden. Dit doen we door de juiste ondersteuning te bieden op alle gebieden rondom de financiële administratie. Maar we kijken ook een stap verder dan dat. We houden bewegingen op de markt in de gaten en kijken samen met de ondernemer naar de mogelijke veranderingen die eraan zitten te komen. Hoe kan uw bedrijf daar het beste op inspelen?

Contact

Wilt u zich ook meer kunnen concentreren op uw kernactiviteiten? Dan bent u bij Mijn Accountant in Groningen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.

Industrie accountant – diensten

Om competitief te blijven is het efficiënt leveren van high-end producten essentieel. Die positie pakken we als land momenteel goed op, maar tegelijk is het doorlopend nodig om te blijven innoveren. Gelukkig wordt dit vanuit de overheid gestimuleerd en zijn er veel subsidies verkrijgbaar. Mijn Accountant Groningen helpt u graag om de mogelijkheden voor uw bedrijf verder uit te zoeken.

Bij alles wat we doen, denken we in oplossingen en mogelijkheden, waarbij we onder andere de volgende dienstverlening aanbieden.

  • begeleiding bij internationaal zakendoen;
  • advies over de juiste keuze van uw ondernemingsvorm;
  • ondersteuning bij het vinden en aanvragen van subsidies voor bijvoorbeeld innovaties (WBSO, Innovatiebox en innovatievouchers);
  • advies en ondersteuning bij het verkrijgen van financiering;
  • hulp bij het verbeteren van uw administratieve processen met besparingen als resultaat;
  • het optimaliseren van managementrapportages op basis waarvan u de juiste beslissing kunt nemen en
  • begeleiding van het beheer van uw werkkapitaal door bijvoorbeeld het opstellen van liquiditeits- en exploitatiebegrotingen.