Branches

Uw branche is uniek. Daarom geven wij u financieel en fiscaal advies dat rekening houdt met uw bedrijfstak. Bij Mijn Accountant in Groningen zorgen we ervoor dat we dezelfde taal spreken en geven we branchegericht advies.

Dezelfde taal

Iedere bedrijfstak heeft haar eigen specifieke kenmerken en soms zelfs eigenaardigheden. Dit kan zitten in cultuurverschillen, maar ook simpelweg in de fiscaliteit of regelgeving die verschilt per branche. Voor onze advisering zijn deze verschillen essentieel en daarom hebben we onze sectorkennis verdeeld over de verschillende adviseurs. Op die manier kunnen we onze kennis maximaal up-to-date houden en altijd haarscherpe adviezen uitbrengen.

Branchegericht advies

Het is voor onze klanten natuurlijk prettig om zaken te doen met iemand die dezelfde taal spreekt. In de transportsector spelen nu eenmaal andere zaken dan in de ICT en in de zorg gaat het er anders aan toe dan in de industrie. Bij Mijn Accountant snappen we dat en iedere dag zijn we daarom bezig om onze kennis up-to-date te houden. Maar nog belangrijker, we werken met mensen die nieuwsgierig zijn en die passie hebben voor ondernemen. Deze eigenschap zorgt ervoor dat we ook elke dag leren van onze klanten en hun verhalen. Dit scherpt onze visie verder aan, waardoor onze dienstverlening nog meer op maat gesneden wordt.

Branches

Wij hebben veel ervaring in de volgende branches: