Bewindvoering accountant

Er worden in Nederland hoge eisen gesteld aan je vakbekwaamheid als bewindvoerder. Dit waarborgt een hoge kwaliteit van de dienstverlening en creëert vertrouwen in de sector. Tegelijk zorgt deze regeldruk ook voor een administratieve druk in uw organisatie. Om hier optimaal mee om te gaan is het goed om al uw financiële processen perfect op orde te hebben. Als bewindvoering accountant is Mijn Accountant gespecialiseerd in uw branche en ondersteunen wij u hier graag bij.

Klantbelang voorop

Klanten zijn natuurlijk altijd belangrijk, maar in uw branche is uw klant vaak ook zeer afhankelijk van uw professionaliteit en dienstverlening. Het vertrouwen dat de klant in u moet hebben is daardoor hoog. Gelukkig wordt hier doorgaans ook zeer zorgvuldig mee omgegaan. Om hierin extra zekerheid te verschaffen, heeft de wetgever meerdere eisen opgesteld t.a.v. ondernemers die actief zijn in deze branche. Eén daarvan is de toets of u voldoet aan de eisen van het accountantsprotocol Besluit Kwaliteitseisen CBM.

Uiteraard kunnen wij u als PBI accountant daarbij helpen. Maar we helpen graag verder dan alleen deze toets. Als meedenkende bewindvoering accountant willen we u graag helpen bij alle financiële facetten van uw onderneming. Oftewel we denken mee in kansen, maar signaleren ook bedreigingen. We willen met u in gesprek over uw visie op het vak van bewindvoering en de uitdagingen waar u als ondernemer voor komt te staan. We zijn hierbij kritisch, maar komen ook met suggesties en ideeën.

Financieel en zakelijk advies

Uiteraard kunnen we u helpen bij de verplichtingen richting het Kwaliteitsbureau of de brancheorganisaties waarbij u bent aangesloten, maar ook bij uw volledig financiële administratie. Daarnaast denken we graag mee in termen van kansen en bieden we bijvoorbeeld hulp bij grote groei of juist bij afslanking van de organisatie. Kortom onze dienstverlening is ruim en kan onder andere bestaan uit de volgende zaken:

  • het verzorgen van uw financiële administratie;
  • het opstellen van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages;
  • het uitvoeren van dossiercontroles t.b.v. het Kwaliteitsbureau CBM;
  • het begeleiden van financieringsvraagstukken;
  • het verzorgen van uw loonadministratie;
  • periodiek overleg om uw organisatie te monitoren en te verbeteren;
  • het opstellen van uw liquiditeits- en exploitatiebegrotingen;
  • hulp bij uw personeelsbeleid.

Contact

Nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Neemt u vooral contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.