Twinfield Accountant

Mijn Accountant werkt met het boekhoudpakket van Twinfield. Twinfield is online bedrijfssoftware voor accountants en boekhouders. Wij kunnen via internet toegang krijgen tot uw administratie en ook zo meekijken en meewerken. Zo kunnen we u eenvoudig helpen met uw financiële administratie. Waar u ook bent, u heeft altijd inzicht in de laatste cijfers. Zo blijft u automatisch up-to-date!

Meer doen in minder tijd

De boekhouding van Twinfield is geheel digitaal en online. Hierdoor is alles real-time en overal beschikbaar is. Bespaar veel tijd door bonnetjes digitaal op te slaan en automatisch te herkennen. Uw bankafschriften staan dagelijks automatisch voor u klaar door de bankkoppeling in het account.

Digitaal archief

Twinfield beschikt over een digitaal archief waar u met gemak uw dossier kan samenstellen doordat alles digitaal staat. In het digitaal archief van Twinfield kunt u onder andere uw projecten en uren per klant registreren. Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen rapportages en analyses te maken of u kunt gebruik maken van de 48 standaard rapportages.