fbpx

Reeleezee Accountant

Mijn Accountant werkt met het boekhoudpakket van Reeleezee. Reeleezee is een geavanceerde online financiële administratie. Wij kunnen via internet toegang krijgen tot uw administratie en ook zo meekijken en meewerken. Zo kunnen we u eenvoudig helpen met uw financiële administratie.

Reeleezee SBR

SBR is dé standaard van de Belastingdienst, kvk, cbs en banken om gegevens van burgers en ondernemers digitaal op te vragen. Reeleezee heeft SBR volledig geïntegreerd in de software. Reeleezee SBR is een functie waarmee u alle SBR rapportages (bijvoorbeeld aangiften of de jaarrekening) direct kunt opstellen corrigeren en versturen. De gegevens worden rechtstreeks uit een administratie gehaald.

Scan & Boek

Scan & Boek via Reeleezee Accounting of Accountancy Portal is gemakkelijk om mee te werken. Het Scan & Boek proces van Reeleezee is geautomatiseerd en kent geen tussenkomst van handmatige controle die de kosten verzwaren. De verwerkingstijd van een factuur is onafhankelijk van de aantallen slechts enkele minuten, en wordt nooit enkele dagen. Scan & Boek is geheel geïntegreerd.