fbpx

Exact Online Accountant

Mijn Accountant werkt met het boekhoudpakket van Exact Online. Exact Online is online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Wij kunnen via internet toegang krijgen tot uw administratie en ook zo meekijken en meewerken. Zo kunnen we u eenvoudig helpen met uw financiële administratie. Exact Online is een goede cloud oplossing, Mijn Accountant heeft het Exact ‘Cloud Accountant’ Certificaat.

Meer doen in minder tijd

Met Exact Online kun je facturen sneller dan ooit verwerken met Scan & Herken. Scan papierwerk in met je smartphone of tablet en ontvang voorgestelde boekingen. En door realtime koppelingen met alle grote banken (ABN AMRO, ING, Rabobank) en Bunq komen bankmutaties direct in de boekhouding op de juiste grootboekrekening.

Automatiseer en professionaliseer

Met Exact Online kost boekhouden stukken minder tijd. Wij kunnen bijna al het administratiewerk automatiseren. Hierdoor is factureren, bankafschriften verwerken en het overnemen van tankbonnen niet meer nodig. Door onze licentie met meekijkfunctie kunnen we efficiënt samenwerken.

 

 

Een team van specialisten

Om een klant optimaal te bedienen moet je specialisten in huis hebben. Absolute professionals die alles weten van hun vakgebied. Door deze mensen samen te brengen in een team creëer je de basis om de klant maximaal te ondersteunen. Eén eindverantwoordelijke, maar iedereen staat klaar voor de klant.