E-boekhouden Accountant

Mijn Accountant werkt met het boekhoudpakket van E-boekhouden.nl. De E-boekhouden.nl is online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Wij kunnen via internet toegang krijgen tot uw administratie en ook zo meekijken en meewerken. Zo kunnen we u eenvoudig helpen met uw financiële administratie.

Automatisch bankkoppelingen

Koppel uw zakelijke rekening van Rabobank, ABN AMRO, ING, Knab, bunq en Triodos Bank aan uw administratie van e-Boekhouden.nl. Alle bij- en afschrijvingen worden automatisch in uw boekhouding geplaatst. Dit bespaart veel tijd, het voorkomt fouten en uw boekhouding is altijd up-to-date.

Mail & herken en Scan & herken

Plaats facturen, bonnetjes en contracten rechtstreeks in het digitaal archief van uw boekhouding met Mail & Herken en Scan & Herken. Laat bonnen en facturen (optioneel) automatisch herkennen: u hoeft alleen nog maar te controleren.

BTW aangifte

Met één klik verzendt u de btw-aangifte rechtstreeks naar de Belastingdienst en verwerkt u deze in de boekhouding. U heeft geen extra certificaat, inlog of pincode nodig.

Automatisch webshopkoppelingen

Koppel uw webshop aan uw boekhouding. Met de automatische webshopkoppelingen van e-Boekhouden.nl worden uw bestellingen en facturen van uw webshop in een handomdraai in de boekhouding geplaatst. E-Boekhouden.nl heeft koppelingen met Magento, VirtueMart, Shoppagina, myShop, Lightspeed(SEOshop), WooCommerce, CCVshop, OpenCart, PrestaShop, Shopify, Mijnwebwinkel en Gratis Webshop Beginnen.