Even voorstellen: Steven Roovers

Wij vinden bij Mijn Accountant onze klanten ontzettend belangrijk en het persoonlijk contact. Het persoonlijk contact kan alleen hoog in het vaandel staan als onze collega’s daarvoor open staan en dat zelf ook daadwerkelijk belangrijk vinden. En dat doen ze! Wij zijn ontzettend trots op onze werknemers en wij willen ze dan ook graag aan jullie voorstellen. Dit keer is Steven Roovers aan de beurt. 

Steven Roovers

‘Ik ben Steven Roovers, 33 jaar oud en ik woon in Groningen. Ik werk inmiddels al ruim 8 jaar met veel plezier bij Mijn Accountant en mijn functie is relatiebeheerder. Ik heb de theoretische opleiding tot AA-accountant afgerond en ben onlangs gestart met de fiscale opleiding voor het Register Belastingadviseurs.’

Diverse werkdag

Steven, waar ben jij zoal mee bezig op een dag? ‘Mijn dagen zijn zeer divers en niet in één zin samen te vatten. In het kort komt het erop neer dat ik als relatiebeheerder het vaste aanspreekpunt ben voor een deel van onze klanten en hen probeer te ontzorgen en adviseren bij hun accountancy- en fiscale vraagstukken. Daarnaast begeleid ik intern collega’s bij onder andere het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften.’

Een dag is voor mij geslaagd als ik weer fluitend naar huis ga. Dat kan komen doordat ik een klant verder heb geholpen of lol heb gemaakt met mijn collega’s.

Personeelsuitjes regelen

Steven Roovers

Wij zijn benieuwd waar Steven nou écht goed in is. ‘Een echte specialisme heb ik niet, juist het allround zijn spreekt mij aan en zorgt ervoor dat ik afwisseling in mijn werkzaamheden hou.

Als ik dan toch een specialisme moet noemen dan is dat het regelen van personeelsuitjes en weekendjes weg. Zo heb ik de afgelopen jaren weekendjes naar de Ardennen en Londen geregeld, aldus Steven.

Zaalvoetbal en biercafés 

Steven, waar hou jij je mee bezig buiten werktijden? ‘In mijn vrije tijd zaalvoetbal ik bij Exstudiantes in Groningen en in de zomermaanden zit ik bij mooi weer graag op de racefiets, een echte mooiweerfietser dus. Op zijn tijd bezoek ik ook graag een bierfestival of vertoef ik een avondje met vrienden in één van de betere biercafés van de stad. Daarnaast heb ik sinds vorig jaar een dochtertje die de nodige tijd en energie vraagt.’ 

Leuke weetjes

Sinds kort wordt er elke maandag een fruitbox op kantoor bezorgt voor de benodigde arbeidsvitaminen. Wat erin zit is vaak goed te pruimen en vaak is hij in de loop van de week dan ook al leeg. Op vrijdag kan je dus een lege fruitbox aantreffen!

Leuk weetje: Elke collega heeft wel zo zijn eigenaardigheden. Talitha zorgt er bijvoorbeeld voor dat de stoelen bij de lunchtafel netjes recht staan, Evert-Jan draait altijd een pirouette als hij je kamer uitloopt en ikzelf heb elke ochtend om 11 uur mijn banaanmomentje.

Toekomst dromen

Wat zou jij nog heel graag willen doen of waar droom je van? ‘Vroeger wilde ik altijd ridder of profvoetballer worden, maar die dromen heb ik laten varen. Ook het landskampioenschap van mijn favoriete voetbalclub NEC zit er voorlopig nog niet in vrees ik, maar je moet blijven dromen. Ik las dat mijn collega Jelte graag eens met de Transsiberië Express wil gaan reizen. Dat trok mij vroeger ook altijd, dus wie weet kunnen we dat later als we met pensioen zijn samen gaan doen.’

Contact

Wilt u met meer informatie over Mijn Accountant of heeft u een vraagstuk aan bijvoorbeeld Steven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.