fbpx

Even voorstellen: Talitha Luinstra

Wij vinden bij Mijn Accountant onze klanten ontzettend belangrijk en het persoonlijk contact. Het persoonlijk contact kan alleen hoog in het vaandel staan als onze collega’s daarvoor open staan en dat zelf ook daadwerkelijk belangrijk vinden. En dat doen ze! Onlangs hebben wij al één van onze collega’s voorgesteld. Deze week is Talitha Luinstra aan de beurt om mee kennis te maken.

Kennismaking met Mijn Accountant

Wij willen graag weten hoe Talitha bij Mijn Accountant terecht is gekomen, hier antwoord ze het volgende op: Ik was al bekend met Mijn Accountant door hun rol als sponsor van studievereniging Check. Tijdens mijn opleiding ben ik actief geweest bij deze studievereniging en zo ben ik tijdens activiteiten met ons kantoor in contact gekomen. Toen ik mijn opleiding bijna had afgerond, ben ik benaderd door collega Iris. Zij vroeg naar mijn toekomstplannen en wilde weten of ik interesse had in een functie bij Mijn Accountant. Zo ben ik hier terecht gekomen. Inmiddels werk ik met plezier voor veel verschillende klanten en leer ik iedere dag weer bij. De 2% noemen wij dat hier. Wat het werk leuk maakt is de manier waarop je in het team staat en begeleid wordt. Meedenken wordt gewaardeerd en ideeën serieus genomen.

Wist je dat… wij in de zomervakantie 3 weken lang huisdieren op kantoor hebben gehad? Evert-Jan brengt trouw zijn vissen tijdens zijn vakantie bij ons onder. De vissen mochten bij mij staan, omdat ik elke dag op kantoor ben om ze eten te geven (nee, niet in het weekend). Toen de vissen weg waren was het toch wel leeg op kantoor, dus toen Steven langs kwam met zijn dochtertje, hebben we haar maar even in de Maxi Cosi op die plek gezet, ook een optie!

Talitha Luinstra

Werkdag

Wij willen natuurlijk graag weten hoe een werkdag er voor Talitha uitziet. De werkzaamheden die ik op een dag uitvoer kunnen erg verschillen. Zo ben ik de ene dag bezig met het samenstellen van een jaarrekening van een dierenkliniek, een andere dag boek ik facturen in voor een klant waarvoor ik iedere week de administratie bijwerk en heb ik telefonisch contact met de klant over het verbeteren van de administratie. Ook hebben we wel eens bijzondere opdrachten op locatie en ben je bijvoorbeeld een dag dossiers van een klant op bepaalde vereisten aan het controleren aldus Talitha.

Weekend

Naast haar werkzaamheden bij Mijn Accountant, zijn wij ook erg benieuwd naar Talitha haar hobby’s: Ik ben net gestart met tennis bij een studententennisvereniging. Dit doe ik onder andere samen met collega Kelly. Dit jaar volg ik geen studie naast mijn werk, maar ik ben van plan om dat volgend jaar weer op te pakken en verder te studeren. Verder vind ik het leuk om af en toe naar een borrel te gaan of in het weekend een serie te kijken.

Contact

Wilt u met meer informatie over Mijn Accountant of heeft u een vraagstuk aan bijvoorbeeld Talitha? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.