fbpx

Even voorstellen: Kelly de Ruijter

Wij vinden bij Mijn Accountant onze klanten ontzettend belangrijk en het persoonlijk contact wat daar bij hoort. Het persoonlijk contact kan alleen hoog in het vaandel staan als onze collega’s daarvoor open staan en dat zelf ook daadwerkelijk belangrijk vinden. En dat doen ze! Wij zijn ontzettend trots op onze werknemers en wij willen ze dan ook graag aan jullie voorstellen. Deze week trappen we af met Kelly de Ruijter.

Kennismaking met Mijn Accountant

Wij vroegen Kelly naar haar eerste kennismaking met Mijn Accountant, dit is haar reactie: Mijn eerste kennismaking met Mijn Accountant was tijdens een diner van de studievereniging waar ik lid van was. Ik zat tijdens dit diner bij Herwin aan tafel, die mij van alles over Mijn Accountant heeft verteld. Een tijd later heb ik gesolliciteerd en nu werk ik hier sinds januari 2018. Wat ik zo leuk vind aan werken bij Mijn Accountant is de sfeer op kantoor. Direct vanaf het begin voelde ik me hier op mijn plek. Verder vind ik het leuk dat ik bij een aantal klanten al vrij snel zelf het contact mocht gaan onderhouden.

Geslaagde dag

Daarnaast geeft Kelly aan dat een dag voor haar geslaagd is ‘als ik veel werk heb kunnen verrichten of als ik een lastig vraagstuk uit heb kunnen zoeken en hiermee de klant heb kunnen helpen’.

Wist je dat… Iris, Talitha en ik tijdens onze stage op Aruba bij hetzelfde bedrijf werkten en nu dus weer collega’s zijn?

Kelly haar werkdag ziet er als volgt uit: ‘Op een werkdag ben ik met verschillende taken bezig, zoals het bijhouden van administraties, het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van verschillende soorten belastingaangiften. Daarnaast komen klanten met verschillende vraagstukken bij ons, die wij dan gaan uitzoeken’.

Tot slot

Tot slot willen we nog graag weten waar we Kelly voor wakker kunnen maken ‘s nachts: ‘Ik hou ontzettend veel van reizen, dus als je ’s nachts met vliegtickets naast mijn bed staat, kom ik er zeker wel uit!’

Contact

Wilt u met meer informatie over Mijn Accountant of heeft u een vraagstuk aan bijvoorbeeld Kelly? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.