fbpx

Even voorstellen: Iris Rhijnsburger

Wij vinden bij Mijn Accountant onze klanten en het persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Het persoonlijk contact kan alleen hoog in het vaandel staan als onze collega’s daarvoor open staan en dat zelf ook daadwerkelijk belangrijk vinden. En dat doen ze! Onlangs hebben wij onze derde collega voorgesteld. Deze week is Iris Rhijnsburger aan de beurt om mee kennis te maken.

Even voorstellen

Ik ben Iris Rhijnsburger, 23 jaar oud en ik ben sinds januari 2017 werkzaam bij Mijn Accountant als werkstudent. Dit houdt in dat ik duaal studeer naast het werken bij Mijn Accountant.’

Iris Rhijnsburger

Geslaagde dag

Waar ben je op een dag zoal mee bezig? ‘Het leuke van het werk vind ik dat elke dag er anders uitziet. De ene dag ben ik bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het voorbereiden en onderbouwen van het dossier, de andere dag heb ik contact met klanten over het inrichten of verbeteren van hun administratie. Ook het inboeken van facturen en opstellen van aangiften horen bij mijn werkzaamheden. Naast deze veel voorkomende werkzaamheden, komt het ook vaak genoeg voor dat een klant een vraag heeft en mij wordt gevraagd om dit even uit te zoeken en de mogelijkheden hiervoor te bekijken. Zo ziet elke dag er weer anders uit en vaak loopt de dag ook anders dan je ’s ochtends bedenkt’, aldus Iris.

Volgens Iris is haar dag geslaagd wanneer ze: ‘veel werk te doen heb gehad en dit af heb gekregen en als ik klanten heb kunnen helpen met hun vragen!’

Wist je dat een aantal medewerkers verslaafd zijn aan de stroopwafels op kantoor? Op een werkdag een stroopwafel om half 4 ‘s middags is meer regel dan uitzondering geworden..

Vrije tijd

Wat doe je naast je werkzaamheden bij Mijn Accountant? ‘Op dit moment ben ik naast het werk vooral druk bezig met het afronden van mijn scriptie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te borrelen met mijn vriendinnen of om even de stad in te gaan’, geeft Iris aan. ‘Ook hou ik van lekker eten, dus uit eten gaan vind ik heerlijk, maar uitgebreid koken vind ik ook heel leuk om te doen.’

Als we vragen naar haar weekenden komt haar relatie kort ter sprake: ‘Mijn vriend woont in Amsterdam, dus hier ben ik in de weekenden regelmatig te vinden.’

Wist je dat ik de onhandigste persoon van het team ben? Tijdens het bedrijfsuitje naar de Ardennen ben ik op een quadbike onderuit gegaan op een grindpad en hier heb ik flink wat blauwe plekken aan over gehouden. Daarnaast wil er bij mij nog wel eens een koffiekopje sneuvelen..

Droom

Wat zou je nog heel graag willen doen in je leven? ‘Ik ben nu druk bezig met mijn afstudeerscriptie, dus afstuderen is mijn voornaamste doel op dit moment..  Wat ik verder nog heel graag zou willen doen.. Ik hou enorm van reizen, ik ben vorig jaar met collega Kelly van San Francisco naar Los Angeles gereisd, dit was echt mijn mooiste reis ooit. Mijn droom is om alle continenten ooit nog te bezoeken!’, licht Iris geïnspireerd toe.

Contact

Wilt u met meer informatie over Mijn Accountant of heeft u een vraagstuk voor bijvoorbeeld Iris? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.