Werken bij

Drive om het anders te doen
Mijn Accountant is een vooruitstrevend accountantskantoor in Groningen. Wij hebben een drive om het anders te doen. Wij helpen ondernemers succesvol te ondernemen. Het opstellen van de jaarrekening is voor ons daarbij het startpunt. Wij gaan verder. Wij adviseren, winden er geen doekjes om en dagen uit. Van kleine tot zeer grote organisaties, ze kunnen daarvoor bij ons terecht. Heb jij ook deze drive? Lees dan snel verder.

Jouw wensen
Je wilt werken in de financiële sector. Met eigen klanten en eigen dossiers. Met voldoende autonomie en mogelijkheden om initiatieven te ontwikkelen. Je wilt niet dagenlang hetzelfde doen, maar houdt van afwisseling en uitdagingen. Je zoekt een ongedwongen werksfeer waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Onze wensen
Je kijkt verder dan de cijfers. Je ziet altijd kansen en neemt deze. Je hebt lef, bent enthousiast en kunt anderen enthousiasmeren. Je bent klantgericht, flexibel, sociaal, nauwkeurig en leergierig. En je bent een echte teamspeler.

Match
Passen wij bij jouw wensen? En passen onze wensen bij jou? Dan ben je bij Mijn Accountant op de juiste plek. Kijk snel bij vacatures welke functies beschikbaar zijn of schrijf een open sollicitatiebrief naar nhaarsma@mijnaccountant.nl.

Stages
Bij Mijn Accountant willen we accountancy-studenten de mogelijkheid geven om werkervaring op te doen. De student van nu is immers de werknemer van de toekomst. Ben je dus op zoek naar een uitdagende, leerzame, maar vooral ook leuke stageplek op het gebied van accountancy? Neem dan contact op met Nelleke Haarsma (nhaarsma@mijnaccountant.nl of tel. 050 - 820 02 55).