Organisatie Organisatie

Vooruitstrevend accountantskantoor

Geen stoffige boekhouders. Maar accountants met een drive om het anders te doen. Accountants die het maximale voor u bereiken. Die er ook geen doekjes om winden. Maar accountants die u uitdagen om het beste uit uw onderneming te halen. Die uw toekomst centraal stellen. Die accountants vindt u bij Mijn Accountant.  

Als vooruitstrevend accountantskantoor met betrokken adviseurs, staat u als ondernemer bij ons centraal. Uw organisatie, uw strategie en uw doel. Wij denken in oplossingen.

Vragen staat vrij

Heeft u vragen? Dan kunt u ons onbekommerd bellen. Zonder angst dat de teller direct begint te lopen. Vergt het beantwoorden van uw vraag meer tijd, dan krijgt u eerst duidelijkheid over de kosten. Wij zijn bovendien slim georganiseerd en daardoor snel en flexibel. U hoeft bij ons geen weken te wachten op een antwoord, maar kunt snel verder. 

Deskundig en professioneel advies

U kunt van ons deskundig en professioneel advies verwachten. Onze accountants hebben jarenlang gewerkt bij een van de vier grote accountants-kantoren.
 

Accountantskantoor Groningen

Mijn Accountant is gevestigd in Groningen. Dat vindt u ook terug in ons karakter: nuchter, concreet en hard werkend. Groningen heeft bovendien een prima ligging om de drie noordelijke provincies goed te bereiken. Een regio die wij goed kennen. Zo vindt u ons ook vaak in:

Contact

Wilt u een betrokken accountant die met u meedenkt? Dan bent u bij Mijn Accountant in Groningen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek.

In het linkermenu vindt u meer informatie over onze klanten en onze teamleden.