Mijn Accountant in Winschoten Mijn Accountant in Winschoten

Mijn Accountant in Winschoten
Als ondernemer in Winschoten wilt u een accountant met evenveel durf als u. Een accountant zoals Mijn Accountant.

Winschoten handelsstad
Winschoten is een stad waar ondernemers zich niet snel uit het veld laten slaan. Een stad waar ondernemers nog durf hebben. Van Adrillen tot en met de run, de energie straalt ervan af. Energie waarmee Winschoten groot is geworden.

Als ondernemer in Winschoten wilt u een accountant die dat snapt. Een accountant die u kan bijstaan als u internationaal zaken wilt doen of wilt bijven innoveren. Die kennis heeft van de subisidies en financiering die dit voor u mogelijk maken. En een accountant die daarnaast uw administratie en aangiftes tot in de puntjes verzorgt, met onder de streep een hogere netto winst. Die accountant is Mijn Accountant.

Foto: Willemjans/Wikimedia Commons/CC-BY-SA-3.0

Als vooruitstrevend accountantskantoor met betrokken adviseurs, staat u bij ons centraal. Uw organisatie, uw strategie en uw doel. Ons advies gaat verder!

Vooruitstrevend accountantskantoor
Bij Mijn Accountant treft u, zoals u kunt lezen, geen stoffige boekhouders aan. Maar accountants met een drive om het anders te doen. Accountants die het maximale voor u bereiken. Die er ook geen doekjes om winden. Maar accountants die u uitdagen om het beste uit uw onderneming te halen. Die uw toekomst centraal stellen. Die accountants vindt u bij Mijn Accountant.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.