Veendam Mijn Accountant in Veendam

Mijn Accountant in Veendam
Bent u ondernemer in Veendam. En wilt u een accountant die hard voor u werkt? Mijn Accountant is uw accountant.

Parkstad vol industrie
Achter het groene parkachtige Veendam verbergt zich een moderne industriële stad. Gegroeid vanuit de scheepsbouw en de agrarische sector, gedijt de stad door het nuchtere en no-nonsense karakter van haar ondernemers.

Zulke ondernemers willen een accountant die zegt waar het op staat. Die geen blad voor de mond nemen, maar vasthoudend zijn. Maar ook een accountant die hard voor u werkt om het optimale resultaat voor u te bereiken. Of dat nu gaat om uw boekhouding, uw aangifte of om het advies dat u krijgt. Die accountant vindt u bij Mijn Accountant.

Foto: Michielverbeek/Wikimedia Commons/CC-BY-SA-3.0

Als vooruitstrevend accountantskantoor met betrokken adviseurs, staat u bij ons centraal. Uw organisatie, uw strategie en uw doel. Ons advies gaat verder!

Vooruitstrevend accountantskantoor

Bij Mijn Accountant treft u, zoals u kunt lezen, geen stoffige boekhouders aan. Maar accountants met een drive om het anders te doen. Accountants die het maximale voor u bereiken. Die er ook geen doekjes om winden. Maar accountants die u uitdagen om het beste uit uw onderneming te halen. Die uw toekomst centraal stellen. Die accountants vindt u bij Mijn Accountant.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.