• U bent hier: Home
  • Over ons
  • Mijn Accountant in Hoogezand-Sappemeer
Mijn Accountant in Hoogezand-Sappemeer Mijn Accountant in Hoogezand-Sappemeer

Mijn Accountant in Hoogezand-Sappemeer
Onder de rook van Groningen is Hoogezand-Sappemeer een van de beste vestigingslocaties voor industriële bedrijvigheid van het Noorden. Bedrijvigheid die vraagt om een accountant die u helpt om de mogelijkheden te benutten. Die accountant is Mijn Accountant.

Industrie en Mijn Accountant
De ideale ligging van Hoogezand-Sappemeer heeft er mede voor gezorgd dat het aantal (internationale) technologisch hoogwaardige industriële bedrijven er erg groot is. Bedrijvigheid die naast de scheepswerven weer toeleveranciers en verzorgende bedrijven heeft aangetrokken. In een dergelijk energiek speelveld kent Mijn Accountant goed de weg.

Wij helpen u bijvoorbeeld bij het opzetten van een toekomstgerichte ondernemingsstructuur en bij het verbeteren van uw rendement, maar ook met concreet en slim advies, bijvoorbeeld over uw dividendbeleid. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor fiscaal advies of het verzorgen van uw administratie. Dat is slim ondernemen met Mijn Accountant.

Als vooruitstrevend accountantskantoor met betrokken adviseurs, staat u bij ons centraal. Uw organisatie, uw strategie en uw doel. Ons advies gaat verder!

Vooruitstrevend accountantskantoor
Bij Mijn Accountant treft u, zoals u kunt lezen, geen stoffige boekhouders aan. Maar accountants met een drive om het anders te doen. Accountants die het maximale voor u bereiken. Die er ook geen doekjes om winden. Maar accountants die u uitdagen om het beste uit uw onderneming te halen. Die uw toekomst centraal stellen. Die accountants vindt u bij Mijn Accountant.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.