• U bent hier: Home
  • Over ons
  • Mijn Accountant in de Eemshaven
Eemshaven Mijn Accountant in de Eemshaven

Mijn Accountant in de Eemshaven

In een dynamische omgeving als de Eemshaven kunt u vertrouwen op de stuurmanskunst van Mijn Accountant.  

Bent u als ondernemer actief in de Eemshaven? Dan heeft u wellicht te maken met internationele handel en wilt u graag weten aan welke wetgeving u zich moet houden. Of u wilt graag een bijdrage leveren aan de biobased economy in de Eemshaven en vraagt zich af of u in aanmerking komt voor een subsidie.

Mijn Accountant voelt zich bij dit soort vragen als een vis in het water. Zo lichten we naast advies op het vlak van internationaal zaken doen, ook graag uw subsidiemogelijkheden toe.

Kortom, Mijn Accountant denkt met u mee en navigeert u moeiteloos naar succes. Als vooruitstrevend accountantskantoor met betrokken adviseurs, staat u als ondernemer bij ons centraal. Uw organisatie, uw strategie en uw doel. Ons advies gaat verder!

Eemshaven.info

Nuchter, concreet en hard werkend. Die eigenschappen vindt u bij ons als Gronings accountantskantoor terug. Datzelfde geldt voor onze betrokkenheid bij de regio. Dat is een van de redenen voor ons lidmaatschap van de netwerkorganisatie Eemshaven.info, het platform waar alle bedrijvigheid van de Eemshaven bij elkaar komt.

Vooruitstrevend accountantskantoor

Bij Mijn Accountant treft u trouwens geen stoffige boekhouders aan. Maar accountants met een drive om het anders te doen. Accountants die het maximale voor u bereiken. Die er ook geen doekjes om winden. Maar accountants die u uitdagen om het beste uit uw onderneming te halen. Die uw toekomst centraal stellen. Die accountants vindt u bij Mijn Accountant. 

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.