Assen Mijn Accountant in Assen

Mijn Accountant in Assen

Zoekt u als gedreven ondernemer in Assen een accountant? Dan wilt u graag een accountant die bijdraagt aan uw bevlogenheid. Die accountant vindt u bij Mijn Accountant.

De accountant voor ondernemers in Assen
Dat Assen bruist, is voor een groot deel het gevolg van het elan van de ondernemers die de stad rijk is. Ondernemers die open staan voor vernieuwing en verbetering, maar ook voor onderlinge samenwerking. Zulke ondernemers zoeken ook een accountant die, naast de risico’s, vooral ook de kansen ziet. Een accountant die naast u staat en samen met u zorgt voor het hoogste rendement. Mijn Accountant streeft altijd naar het beste resultaat voor u, of het nu gaat om uw financiering, over subsidiemogelijkheden of om belastingadvies.
 

Als vooruitstrevend accountantskantoor met betrokken adviseurs, staat u bij ons centraal. Uw organisatie, uw strategie en uw doel. Ons advies gaat verder!

Vooruitstrevend accountantskantoor

Bij Mijn Accountant treft u, zoals u kunt lezen, geen stoffige boekhouders aan. Maar accountants met een drive om het anders te doen. Accountants die het maximale voor u bereiken. Die er ook geen doekjes om winden. Maar accountants die u uitdagen om het beste uit uw onderneming te halen. Die uw toekomst centraal stellen. Die accountants vindt u bij Mijn Accountant.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.