Internationaal Internationaal

Internationaal floreren
Doet u internationaal zaken of bent u dat van plan? Vraag Mijn Accountant om advies. Met ons internationaal netwerk kunnen wij u informeren over de mogelijkheden die u heeft en de regels waar u aan gebonden bent. Met deze informatie op zak kunt u internationaal floreren.

Advies over wet- en regelgeving
Ieder land kent zijn eigen wetgeving als het gaat om bijvoorbeeld omzetbelasting en in- en uitvoerrechten. Binnen Europa zijn er afspraken over hoe wij met deze verschillen om gaan. Onze deskundige adviseurs kennen de wetgeving door en door. Zij helpen u graag door de bomen het bos te zien.

Ondernemingsstructuur internationale organisaties
Wilt u weten welke ondernemingsstructuur het beste past als u over de grens gaat ondernemen? Wij kunnen u bijvoorbeeld ondersteunen met advies over het opzetten van buitenlandse vennootschappen (bijvoorbeeld Limited, GmbH, VBA. BVBA). Maar ook buitenlandse ondernemingen kunnen bij ons terecht als zij een Nederlandse vennootschap op willen zetten.

U bent daarnaast bij ons op het juiste adres voor advies over belastingen bij internationaal zakendoen.

Zakendoen met Duitsland
Voor de ondernemersvraagstukken die specifiek van toepassing zijn op de Duitse markt werken we samen met accountantskantoor Gramberg. U kunt uw vragen en wensen in het Nederlands met Mijn Accountant bespreken. U ontvangt van ons een advies en/of brengen u direct in contact met de medewerkers van Gramberg.

Groningen als uitvalsbasis
Groningen is een prima uitvalsbasis. Onder meer vanwege de beide havens in de provincie: de Eemshaven en de haven van Delfzijl. Als Energyport speelt de Eemshaven bijvoorbeeld een belangrijke rol in de Europese energiesector.

Contact
Wilt u ook internationaal floreren? Dan bent u bij Mijn Accountant in Groningen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.