• U bent hier: Home
  • Branches
Branches Branches

Branchegericht advies van Mijn Accountant
Uw branche is uniek. Daarom geven wij u financieel en fiscaal advies dat rekening houdt met uw bedrijfstak. Zo helpt Mijn Accountant u met het krijgen van inzicht in uw financiële administratie en het verbeteren van uw rendement.

Inzicht in uw situatie
Als u inzicht heeft in hoe u ervoor staat, dan kunt u verder kijken naar de toekomst. Mijn Accountant verzorgt uw jaarrekening, belastingaangiften en periodieke managementrapportages. Bovendien kijken wij goed naar uw bedrijfsprocessen. Kunnen deze verder geautomatiseerd worden? Welke managementinformatie heeft u nodig? Hoe kan het interne proces verbeterd worden? Hoe krijgt u meer inzicht in uw financiële administratie? Het werken met online diensten of software specifiek voor uw branche is daarbij uiteraard geen probleem. 
 

Fiscale aspecten verschillen per branche
Welke aftrekposten zijn voor u interessant? Aan welke fiscale regels moet u zich eigenlijk houden? Dit hangt mede af van de branche waarin u zit. De zorg heeft tenslotte te maken met andere regels dan de transportsector. Het team van Mijn Accountant kent de verschillen en helpt u gericht.

Hiernaast hebben wij alvast een aantal branches voor u uitgelicht.

Contact
Wilt u weten welke financiële en fiscale mogelijkheden er voor u zijn? Dan bent u bij Mijn Accountant in Groningen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.