Financieringsaanvraag Financieringsaanvraag

Uw partner in onderhandelingen
U wilt investeren en heeft daarvoor een financiering nodig. Maar investeerders gaan tegenwoordig niet meer over één nacht ijs. U moet uw aanvraag daarom goed kunnen onderbouwen en succesvol kunnen onderhandelen. Mijn Accountant heeft de ervaring en deskundigheid om u te begeleiden. Van voorbereiding tot en met afhandeling, wij zitten naast u aan tafel.    

Verschillende mogelijkheden
U denkt bij het verkrijgen van een financiering wellicht het eerst aan uw bank. Er zijn echter tegenwoordig meer mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld wel eens aan crowd funding gedacht? Samen met u gaat Mijn Accountant op zoek naar de mogelijkheden.

Voorbereiding financieringsaanvraag

Banken willen zekerheid. Uw financieringsaanvraag moet u kunnen staven met heldere en betrouwbare informatie. Mijn Accountant stelt uw exploitatie- en liquiditeitsbegroting voor u op en bepaalt uw optimale financieringsbehoefte. Bovendien hebben wij goede contacten met banken. Wij kennen hun financieringsbeleid en cultuur. Wij weten dus bij welke bank u het beste terecht kunt.

Begeleiding onderhandelingen

Uw toekomst hangt mede af van de financiering. Bij de onderhandelingen is het echter zaak om het hoofd koel te houden. De adviseurs van Mijn Accountant hebben ervaring met onderhandelingen en behartigen uw belangen maximaal. Zij schuiven bij de onderhandelingen aan en helpen u om tegen de meest gunstige voorwaarden een financiering te verkrijgen.
 

Afhandeling financieringsaanvraag
Bij het verstrekken van een financiering vraagt een bank u meestal om bepaalde zekerheden af te geven. Bijvoorbeeld uw onroerend goed of debiteuren als onderpand. Wij beoordelen de door u af te geven zekerheden. Ook kijken wij goed naar de financiële structuur die de bank vereist. Zo weet u zeker dat u in de toekomst niet voor verrassingen komt te staan. 

Minimaliseren doorlooptijd

U wilt dat uw financiering zo snel mogelijk wordt geregeld. Want door vertraging van het proces kunt u cruciale omzet mislopen. Onze adviseurs hebben de kennis en ervaring om de doorlooptijd van uw aanvraag te minimaliseren.

Contact
Wilt u deskundig begeleid worden bij het verkrijgen van een financiering? Dan bent u bij Mijn Accountant in Groningen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.