Loonadministratie op orde
In het woud van regelgeving op het gebied van werknemers is een misstap snel gemaakt. Mijn Accountant wijst u de weg. Onze loonbelasting- en arbeidsrechtspecialisten helpen u onder andere op het gebied van arbeidsrecht, loonbelasting, sociale verzekeringen en pensioenwetgeving. Hierdoor laveert u probleemloos door het woud van regelgeving.

Ontzorgen
Wilt u zich concentreren op uw kerntaken? Vertrouw dan op de deskundige loonbelasting- en arbeidsrechtspecialisten van Mijn Accountant. Zij zorgen ervoor dat u voldoet aan alle regelgeving en uw loonadministratie op orde is. U kunt zich weer optimaal inzetten voor het daadwerkelijke ondernemen.


 

Expertise
De regelgeving op het gebied van werknemers verandert continu. Laat u daarom optimaal bijstaan door onze experts. Zij kennen de regelgeving door en door. Of het nu gaat om de arbeidspositie van de dga of de rechtspositie van de werknemer. Wij benutten uw mogelijkheden optimaal. Denk bijvoorbeeld aan afdrachtverminderingen, de keuze voor de werkkostenregeling, onkostenvergoedingen, arbeidscontracten en werknemersoptieregelingen.

Rendementsverbetering
Of het nu gaat om uw bedrijfsprocessen of om uw complete salarisadministratie. Mijn Accountant biedt advies. Advies dat specifiek gericht is op het verbeteren van uw rendement.

Contact
Zoekt u experts op het gebied van loonbelasting en arbeidsrecht? Dan bent u bij Mijn Accountant in Groningen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.