Uw continuïteit deskundig gewaarbord
U bedrijfsprocessen moeten gegarandeerd door blijven lopen. Ook als u te maken heeft met ziekte, zwangerschapsverlof of vertrek van personeel. Vooral op het gebied van financiën en administratie wilt u zeker weten dat er geen oponthoud is. Mijn Accountant waarborgt uw continuïteit. Onze medewerkers zijn deskundig en snel inzetbaar.

Interim personeel van Mijn Accountant

Uw financiële zaken zijn bij onze deskundige interim medewerkers in goede handen. Nuchter, concreet en hard werkend. Van een interim (financial) controller tot en met een hoofd financiën. Van een administrateur of een debiteurenbeheerder tot en met een AO/IC specialist. Mijn Accountant heeft voor u de juiste medewerker in huis.

Software
Onze medewerkers kunnen zo bij u aan de slag. Zij hebben ruime ervaring met Caseware en Audition en veel kennis van algemene en branchespecifieke boekhoudpakketten.

Contact
Heeft u snel en deskundig financieel personeel nodig? Dan bent u bij Mijn Accountant in Groningen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.