Accountantsverklaring

Controleverklaring biedt zekerheid
Is uw organisatie een middelgrote of grote rechtspersoon? Dan bent u verplicht om uw jaarrekening te laten controleren door een accountant. U kunt bij Mijn Accountant rekenen op een deskundige en efficiënte controleaanpak.

Beoordelingsverklaring
Ook als uw onderneming niet in de genoemde categorieën valt, wilt u mogelijk wel een vorm van zekerheid bieden bij uw jaarrekening. Daarvoor kan Mijn Accountant een beoordelingsverklaring bij uw jaarrekening verstrekken. Met deze verklaring voegen wij als onafhankelijke derde zekerheid toe aan de informatie gepresenteerd in uw jaarrekening.

Efficiënt en deskundig

U kunt bij Mijn Accountant rekenen op een deskundige en efficiënte controleaanpak. Wij baseren ons daarbij zoveel mogelijk op uw eigen systeem van interne beheersing. Daardoor minimaliseren wij kostbare werkzaamheden. Natuurlijk voert Mijn Accountant de werkzaamheden op deskundige wijze uit, in overeenstemming met de beroepsvoorschriften van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).
 

Optimaliseer uw processen
Bij deze werkzaamheden zien wij ook direct waar u uw processen verder kunt optimaliseren en uw risico’s kunt minimaliseren. Mijn Accountant adviseert u graag.

Verbeter uw rendement

Op basis van onze ervaring en onze kennis van uw branche zijn wij in staat om u praktische tips en adviezen te geven om het rendement van uw onderneming te verbeteren.

Contact

Wilt u zekerheid bij het opstellen van uw jaarrekening? Dan bent u bij Mijn Accountant in Groningen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.