• U bent hier: Home
  • Accountancy
Accountancy Accountancy

Deskundige ondersteuning waar u op kunt bouwen
Wilt u zich concentreren op uw kernactiviteiten? Mijn Accountant is een full service accountantskantoor waar u al uw accountancy-werkzaamheden zonder zorgen aan kunt overlaten. U kunt van ons deskundige en professionele dienstverlening verwachten. Dienstverlening waar u op kunt bouwen, want afspraak is afspraak.

Onze accountants hebben jarenlange ervaring opgedaan bij een van de vier grote accountantskantoren. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (de NBA) en het Register Belastingadviseurs (RB).

Vaste prijzen en online boekhouding

U komt niet voor verrassingen te staan met onze vaste prijzen. Door slim te automatiseren houden wij onze tarieven bovendien laag. Scherpe tarieven die daardoor prima passen bij het MKB. Daarnaast adviseren wij u ook over de automatisering van uw bedrijfsprocessen. U verlaagt uw overhead en boekhouden wordt efficiënt.
 

Accountancy diensten
U kunt onder meer bij ons terecht voor de volgende accountancy diensten:


Advies
Bovenstaande werkzaamheden geven uw stand van zaken aan. Dat is voor Mijn Accountant het startpunt. Wij kijken namelijk vooral graag naar uw toekomst. Welke mogelijkheden heeft u? Hoe bereikt u een maximaal rendement? Wij adviseren u graag.

Contact
Wilt u zich ook meer kunnen concentreren op uw kernactiviteiten? Dan bent u bij Mijn Accountant in Groningen op het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.